Onze Diensten

Renovatie, Onderhoud en Timmerwerken

  Renovatie
 • Ruwbouwwerken
  Ruwbouwwerken Gaat het om complete verbouwingen, verruiming van de woning, bepaalde structuursveranderingen? MOLDOVAN Renovatie, Onderhoud en timmerwerken doet het voor jou!
  Voor volgende ruwbouwwerken kan u bij MOLDOVAN terrecht: boven- en ondergrondse betonconstructies tot in de moeilijkste graad, betonvloerconstructies, muurbewapening...

  Zie projecten
 • Isolatie & Ventilatie
  Isolatie & Ventilatie Een energiezuinige woning vermindert uw energieverbruik en ook de CO2-uitstoot. Daarnaast verbetert het ENERGIELABEL, en stijgt bijgevolg de waarde van uw woning.
  De belangrijkste ingreep om een energiezuinige woning te verkrijgen, is het aanbrengen van de juiste isolatie om warmteverlies tegen te gaan, gecombineerd met een optimaal verluchtingssysteem.
  Bij het isoleren is niet alleen de keuze van het materiaal belangrijk, maar ook een goede en nauwkeurige plaatsing. MOLDOVAN Renovatie, Onderhoud en Timmerwerken isoleert je woning volgens de strenge isolatienormen.
  MOLDOVAN Renovatie, Onderhoud en Timmerwerken kan tegelijk uw woning geluidsdicht maken met de juiste geluidsisolatie, isoleert je dak met 3 tot 23 cm dakisolatie, isoleert alle muren met minimum 6 cm muurisolatie, vloerisolaties tot 15 cm

 • Dakwerken
  Dakwerken Zoekt u een professionele dakwerker het renoveren van uw huidig dak? Dan ben je bij ons op het juiste adres. Ook voor het plaatsen van dakvensters (Velux), verluchtingen, dakisolatie, bakgoten. We werken steeds met de beste materialen!
  Zie projecten
 • Warmte installaties
  Warmte installaties De complete installatie van uw centrale verwarming Ecologische en economische alternatieven voor de traditionele verwarmingsketel zoals o.a. warmtepompen, aparte temperatuurregeling in elke kamer. Wil je je interieur vrijuit inrichten? Vloerverwarming biedt u de oplossing! Of ziet u liever een decoratieve radiator?
  Zie projecten
 • Sanitaire installaties
  Sanitaire installaties< MOLDOVAN Renovatie, Onderhoud en Timmerwerken doet de aanleg en onderhoud van alle installaties rond water, gas, sanitair, riolering, voor renovatie van woningen. Binnenshuis installeert MOLDOVAN voor jou alle sanitaire voorzieningen op maat, zoals wc, douche, complete badkamerinrichtingen van de hoogste kwaliteit. Kortom ιιn aanspreekpunt voor al Uw sanitair! Samen met de allerbeste groothandelaars in onze regio kunnen we U de beste materialen en producten aanbieden tegen de meest democratische prijzen!
  Zie projecten
 • Verlichting en Electriciteit
  Verlichting en Electriciteit MOLDOVAN Renovatie, Onderhoud en Timmerwerken levert een ruim pakket aan diensten op het gebied van elektrotechniek. We verzorgen zowel het ontwerp als de installatie van je electriciteit en verlichting. Dit kan voor je woning, kantoor, handelszaak, bedrijfshal,... waar je het wenst. Onze technici geven je deskundig advies dat bij jouw situatie past. We houden rekening met de functionaliteit, energiebesparing, mileu, uitbreidingsmogelijkheden en onderhoud.
  Zie projecten
 • Stucadoorwerken
  Stucadoorwerken Voor een goede afwerking van muren of plafonds zijn perfecte stucadoorwerken de basis. Bij MOLDOVAN Renovatie, Onderhoud en Timmewerken kan je terecht voor alle stucadoorwerken: binnen als buiten; van egaal tot de structuur die je wenst; in de gewenste kleur; op vochtige plaatsen zoals in de keuken of op de badkamer; extra verstevigingen met de juiste middelen om scheuren te voorkomen.
  Zie projecten
 • Timmerwerken
  Timmerwerken Op zoek naar een aangepast interieur met hout?
  MOLDOVAN Renovatie, Onderhoud en Timmerwerken doet alle timmerwerken in Uw woning zoals o.a.: ontwikkeling van maatkasten en inbouwkasten plaatsing plafonds in hout, afkasting van rolluiken en lambrisering, leggen van parketvloeren en laminaat installatie, van brandwerende of design binnendeuren, ontwikkeling van trappen in hout, eik, beuk...
  in uw keuze van hout zelfs voor kleinere werken of andere afwerkingen kan u bij MOLDOVAN Renovatie, Onderhoud en Timmewerken terrecht!

  Buitentimmerwerk

  MOLDOVAN Renovatie, Onderhoud en Timmerwerken biedt U kant-en-klare ramen en kozijnen in hout, gemaakt op maat in ons eigen werkplaats. Je kan kiezen uit verschillende soorten hout, kleur, behandeling en structuur. Iedere situatie vraag om een eigen vakkundige oplossing! We zorgen voor de juiste warmte- en geluidsisolatie, inclusief de meest hoogwaardige beglazing.
 • Keukens en badkamers
  Keukens en badkamers MOLDOVAN Renovatie, Onderhoud en Timmerwerken levert een complete verbouwing, renovatie of installatie van je badkamer of keuken! De montage en installatie van je badkamer of keuken wordt verzorgd door vakbekwame mensen met ruime ervaring. Onze 'alles-onder-ιιn-dak' werkzaamheden bestaan o.a. uit: het maken van een voorontwerp (rekening houdend met het functionele) sloopwerken van de huidige badkamer/keuken aanpassingen van electriciteits-, water- en afvoerleidingen vloerwerken of tegelwerken.
  Zie projecten
 • Schilderwerken
  Schilderwerken Een nieuw huis of bedrijfspand gekocht? Nieuw of bestaand? Bij ons ben je aan het juiste adres voor heel Uw interieurinrichting en vakkundige afwerkingen. Bij MOLDOVAN Renovatie, Onderhoud en Timmerwerken kan je terecht voor al Uw schilderwerk, zowel binnen als buiten, ramen, deuren, muren en plafonds. Ook voor alle behangwerk, met alle soorten glasvliesbehang als traditioneel behang.
  Zie projecten
  Onderhoud
 • Hout renovatie
  Hout renovatie Herstellen, vervangen, renoveren en restaureren van houten gevel-ornamenten, kozijnen, ramen en deuren is onse passie! Kapconstructies, zolder- en vloerbalken, evenals raam- en deurkozijnen met de draaiende delen daarin, kunnen vaak behouden blijven als de beschadigingen door vakmensen worden gerepareerd. Wij adviseren welke reparatie methode het beste is in uw specifieke geval, maar wij geven ook in alle eerlijkheid aan wanneer vervanging beter of goedkoper is dan herstel.

  Houtrotrenovatie

  Voordat overgegaan wordt tot herstel van houtrot wordt door ons eerst de oorzaak onderzocht, de oorzaak tot houtrotschade is meestal vocht en het daardoor ontstaan van houtrotschimmels. Als het intreden van vocht niet opgelost wordt zal de schade zich in de loop van de jaren weer op dezelfde plaats voordoen, dan zullen er weer verfgebreken ontstaan en zal de conditie van het hout nog harder achteruit gaan. MOLDOAN Renovatie, Onderhoud en Timmerwerken gebruikt voor dergelijke reparaties de speciale tweecomponenten epoxy producten van de marktleider op dit gebied.
 • Dak onderhoud
  Dak onderhoud Het plegen van onderhoud is van groot belang voor uw dak. Het inspecteren van uw dak en het repareren van beschadigingen zijn enkele werkzaamheden die wij voor u kunnen uitvoeren. In de loop der jaren kan uw dak of gevel plaatselijk in kwaliteit achteruitgaan door gebruiksslijtage, inwerking van de elementen, vandalisme of natuurgeweld. Vaak is plaatselijke vervanging, herbevestiging het opnieuw inwerken van ontluchtingen en afvoeren of een nieuwe laag dakbedekking voldoende om uw pand nog jarenlang droog te houden.

  Waar u zelf aan moet denken is dat u minimaal ιιn maal per jaar natuurafval van uw dak en uit uw goot verwijderd of laat verwijderen. Een verstopte afvoer is de eerste bron van ellende. In het kort: wat kunnen wij voor u betekenen? • Dakbedekking herstellen of geheel vervangen; • Vervangen van dakpannen of bestaande dakpannen weer goedleggen; • Panlatten vernieuwen of het aanbrengen van dakfolie ter voorkoming van lekkage; • Het isoleren van uw dak; • Afwerking van uw dak met bijvoorbeeld zinken deklijsten; • Aanbrengen of vervangen van de hemelwaterafvoer in diverse materiaalsoorten als zink, koper, RVS of PVC; • Herstellen van loodwerk, bijvoorbeeld het vernieuwen van lood om schoorstenen of in opgaande gevels; • Herstellen of vervangen van zinkwerk, bijvoorbeeld op dakkapellen of van zijwangen en kilgoten; • Herstellen of vervangen van bestaande zinken of koperen goten eventueel op maat gemaakt.
 • Metsel en voegwerk herstel
  Metsel en voegwerk herstel

  Schade aan metselwerk

  In de loop van de jaren ontstaat ook vaak schade aan het metselwerk van een gevel. Deze schadepatronen kunnen onder andere ontstaan door vochtintreding en vorstschade, zettingsverschijnselen, mechanische oorzaken, roestende ankers en lateien in de gevel. Opnieuw is een deskundig oog nodig om de oorzaak van de schade vast te stellen en de juiste reparatiemethode te kiezen. Het heeft bijvoorbeeld weinig zin om een zettingsscheur te herstellen zonder de oorzaak van de zettingen weg te nemen. De scheur zal dan binnen niet al te lange tijd weer terugkomen.

  Reparatie methoden

  Voor het herstellen van schade aan metselwerk is een aantal reparatiemethoden beschikbaar.

  Metselwerk vervangen

  Het eenvoudigst lijkt het de kapotte stenen uit te hakken en nieuwe stenen in te metselen. Hierbij is de keuze van de juiste steen heel belangrijk, omdat de toegepaste stenen vaak niet meer leverbaar zijn. MOLDOVAN R,O en T beschikt over een netwerk van leveranciers van oudere materialen, zodat wij meestal de juiste steen weten te vinden. Bij deze methode van herstel is het noodzakelijk de oorzaak van het ontstaan van de schade weg te nemen. Dit kan bijvoorbeeld door achterliggend ijzerwerk grondig te ontroesten en te conserveren en het nieuwe metselwerk vrij van het ijzer terug te metselen. Ook kan het noodzakelijk zijn de gevel te dilateren om het opnieuw ontstaan van scheuren te verhinderen.

  Metselwerk herstellen door modelleren

  Wanneer de schade aan metselwerk niet structureel is, kan ook voor het opnieuw modelleren van beschadigde stenen worden gekozen. Hierbij worden kapotte stenen met een in kleur en structuur aangepaste reparatiemortel gerepareerd. Wanneer dit deskundig gebeurt door ervaren vaklieden ontstaat een vrijwel onzichtbare reparatie met een lange levensduur.

  Voegwerk herstel

  Voegwerk heeft zowel een esthetische als een technische functie voor het gebouw.??Slecht voegwerk kan vocht in de gevel veroorzaken met als gevolg dat er vochtdoorslag en vorstschade kan ontstaan. Het kan dus nodig zijn voegwerk te vervangen of te herstellen. ?MOLDOVAN Renovatie Onderhoud en Timmerwerken is gespecialiseerd in het verwijderen van oude voegwerken. Het uitkappen of het uitslijpen van het slechte voegwerk wordt met zorg gedaan zodat het bestaande metselwerk niet wordt beschadigd. Na het uitkappen worden de gevels met een hogedrukreiniger stofvrij gemaakt, zodat er een goede hechting ontstaat voor de nieuwe voeg. ??Het is aan te bevelen om nadien een vochtwering of hydrofuge te plaatsen zodat de kwaliteit van de gevel(s) sterk verbeterd wordt.
 • Stucadoorswerk restauratie
  Stucadoorswerk restauratie Heeft u stucadoorswerk dat is beschadigd, zowel binnen als buiten, dan kunnen wij dit voor u restaureren en renoveren. Bij de restauratie van uw pand kunt u ervoor kiezen het oorspronkelijke materiaal zoveel mogelijk te behouden. Het is ook mogelijk een kopie te maken van het orgineel, waarbij er gebruikt wordt gemaakt van moderne materialen. Zie projecten
 • Schilderwerken
  Schilderwerken Met een breed aanbod van disciplines, zijn we in staat om alle voorkomende schilderwerkzaamheden te verzorgen. Wist u dat bij huizen ouder dan 2 jaar het lage BTW tarief van 6% geldt? Een besparing van 13% op uw woningonderhoud
  Zie projecten
  Timmerwerken
 • Timmerwerken
  Timmerwerken MOLDOVAN Renovatie, Onderhoud en Timmerwerken is gespecialiseerd in alle binnen- en buitentimmerwerken zoals deuren, kozijnen, dakconstructies, binnen aftimmering en kastenwanden. Bent u op zoek naar een betrouwbare partij voor nieuwe kozijnen, het plaatsen van een dakkapel of het vernieuwen van uw dakconstructie? MOLDOVAN Renovatie, Onderhoud en Timmerwerken is u graag van dienst!

  We kunnen voor U houten ramen en deuren maken op maat in ons eigen atelier. Je kan kiezen uit verschillende soorten hout, kleur, behandeling en structuur. Wij weten waar we het over hebben en bieden u ook deskundig advies.

  Iedere situatie vraag om een eigen vakkundige oplossing! We zorgen voor de juiste warmte- en geluidsisolatie, inclusief de meest hoogwaardige beglazing.

 • Maatwerken
  Maatwerken MOLDOVAN Renovatie, Onderhoud en Timmerwerken helpt u graag bij het realiseren van uw maatwerk project. Of dit nou gaat om een maatwerk aanpassing voor uw keuken of badkamer, de receptie of winkelruimte van uw bedrijf. Geen opdracht is ons te gek. Zie projecten
 • Kozijnen
  Kozijnen Houten kozijnen van MOLDOVAN Renovatie, Onderhoud en Timmerwerken zijn perfect passende kozijnen, precies naar uw wens.

  Wij maken, leveren en monteren:

  • Draai- ramen en deuren foto
  • Stolp- ramen en deuren foto
  • Draai- val- (kiep) ramen en deuren foto
  • Draai- val- (kiep) stolp- ramen en deuren foto
  • Vertikale schuiframen foto
  • Hefschuif- ramen en deuren foto
  • Schuifvouw ramen en deuren foto
  • Uitzetramen; foto
  • Valramen; foto
  • Inhaakkozijnen voor bestaande kozijnen foto
  • Luiken foto
  • Kopies, reproducties en restauratie details foto
  • Afwerking met Sikkens en Sigma verven foto
  • Dubbel-, gelaagd-, monumenten- glas foto
  • MACO, HABO, NEMEF beslag foto
  • Garantie foto

 • Dakkapellen
  Dakkapellen MOLDOVAN Renovatie, Onderhoud en Timmerwerken levert en plaatst dakkapellen in elke gewenste maat en kleur. Nieuwe dakkapellen kunnen wij binnen een werkdag bij u plaatsen en afwerken. Wel dient u zelf van tevoren bij de gemeente te informeren naar de mogelijkheden. Vervolgens zullen wij bij u langskomen om de situatie en mogelijkheden te inventariseren.
  De renovatie van dakkapellen bestaat bij MOLDOVAN Renovatie, Onderhoud en Timmerwerken uit het bekleden met onderhoudsvrije gevelbekleding.
  Wij vervangen de aangetaste of verrotte onderdorpel en/of plaatsen een geheel nieuw kozijnelement. Voordeel van renovatie is dat de binnenplafonds blijven bestaan en renovatie natuurlijk goedkoper is dan vervanging.
  MOLDOVAN Renovatie, Onderhoud en Timmerwerken maakt bij haar renovatiewerkzaamheden altijd gebruik van nieuw lood. De buitenkant van uw dakkapel zal er weer zo goed als nieuw uitzien.
 • Schuifraam
  Schuifraam Afdichting Houd het traditionele schuifraam in ere. Met speciaal ontwikkelde en gepatenteerde systemen blijft het traditionele schuifraam origineel en wordt het monumentale aanzicht niet aangetast. Speciaal ontwikkelde balansveren zorgen voor een soepel te openen schuifraam.

  Isolatieglas in een bestaand schuifraam?

  Isolatieglas is er in veel uitvoeringen. Bij bestaande ramen gebruiken we vaak een speciale uitvoering (veelal bij monumenten toegepast). Dit glas heeft een spouwbreedte van slechts 2 mm en met een totaal breedte van ca. 9,0 mm - Old Style HR monumentaal isolatieglas. Die kleinere spouw is vaak nodig omdat oude ramen doorgaans gemaakt zijn van hout met een dikte van ca 35-40mm. Dit glas kan met glaslatten maar ook in de traditionele stopverf geplaatst worden. Voor de juiste keuze van het glas kunt u zich het best door ons laten adviseren. Wij kunnen u ook een complete aanbieding doen voor het leveren en plaatsen van isolatieglas in bestaande ramen/kozijnen.

  Schuifraam met dubbelglas?

  Schuifraam te zwaar geworden? Na het plaatsen van dubbelglas (isolatieglas) is het schuifraamgewicht verdubbeld en functioneren de oorspronkelijke raamgewichten niet meer. MOLDOVAN Renovatie, Onderhoud en Timmerwerken levert en monteert een complete systeem waarmee in een handomdraai de traditionele schuiframen (voorzien van isolatieglas) weer perfect schuiven. Het plaatsen van voor deze toepassing speciaal ontwikkelde balansveren in de oorspronkelijke kokerruimte is een goede oplossing. Het authentieke touwen en katrollen systeem blijft intact maar de schuifraam gewichten worden vervangen door balansveren. Het authentieke karakter van het schuifraam blijft zo behouden. Voor andere toepassingen vraag ons gerust om advies of om een schuifraamdetail.

  Schuifraam dicht?

  Bestaand houten schuifraam voorzien van isolatieglas? Voorkom energieverlies en plaats ons tochtborstelprofiel met daarin speciaal voor schuiframen ontwikkelde borstelafdichting. Voor dichting van de (wissel) dorpels wij leveren en monteren speciaal rubber O-profiel. Schuifraamdetails beschikbaar. Wij leveren en monteren ook schuifraamsloten, raamgrepen, kinderveilige raambegrenzers, raampennen, belegschroeven en speciale afdichtprofielen.
 • Grachtpanden restauratie
  Grachtpanden restauratie Bent u in het bezit van oude en waardevolle panden? Panden die hard toe zijn aan een herstel i.v.m. houtrot e.d. zoals bestaande houten lijstwerk rondom het dak?
  Herstel binnenwerk bijv. plafonds naar kopie bestaand of buitenwerk - reproduceren kozijnen naar kopie bestaand, na jaren ervaring van het herstellen van grachten panden kunt u voor vakkundig restauratie MOLDOVAN Renovatie, Onderhoud en Timmerwerken terecht.
  Het restaureren van oude huizen is een specialisme. We hebben veel ervaring met het restaureren en renoveren van monumentale herenhuizen, grachtenpanden en andere historische gebouwen in Amsterdam. De grote kracht van MOLDOVAN Renovatie, Onderhoud en Timmerwerken is dat wij de gehele restauratie of renovatie van begin tot eindoplevering verzorgen. Wij werken tijdens de restauratie uiteraard met monumenten zorg Amsterdam. Ons doel zal altijd zijn de originele staat van het pand zowel binnen als buiten te behouden.
  Tijdens de restauratie of renovatie werken wij samne met betrouwbare vaklui die elk gespecialiseerd zijn in het onderhoud van monumentale panden.

  De volgende dinst bieden wij aan:

  • Timmerwerk
  • Schilderwerk
  • Gevelrenovatie
  • Installatiewerk
  • Inbraakbeveiliging
  • Loodgieterwerk
  • Tegelwerk
  • Stucadoorswerk

Bel ons: 06-27138295